DESPRE NOI

Bread

Fabrică

• Locație proprie privată de 30,000 mp.

• Utilități de producție private de 5.500 mp.

• Capacitate de producție ~ 50 tone pe zi

• 1 linie de producție

KB Toast

Calitate & R&D

• ISO 9001, ISO 22000, ISO 14001, ISO 450001, TUV, IFS

• Laborator complet echipat pentru controlul materiilor prime

KB Toast

Distribuție

• Acoperire națională în toate orașele și regiunile principale

• Listați în retail-ul modern

• Distribuție centrală prin platforme

KB Toast
Arrow Arrow

Tehnologia noastră cu dublu ambalaj:

Aceasta presupune o primă ambalare a produsului imediat după feliere în Folie BOPP 20 microni și apoi ambalare secundară cu Folie PP și clipsare.

Rolul ambalajului dublu: protecție suplimentară a produsului, oferă, menține un plus de prospețime a produsului și ajută la conservabilitate. Deasemeni este confortabil de folosit acasă, odată desfăcut produsul, acesta este ușor de păstrat și manipulat până la consumare.

Pasteurizare

Pasteurizarea Toastului – se realizează imediat după ambalarea și clipsarea produselor, în ambalajul final. Acestea se introduc în cuptorul de pasteurizare la temperatură și timp controlat, astfel încât la final să se atingă în centrul termic al produselor temperatura minimă de 75 grade Celsius și apoi se răcesc.

Rolul pasteurizării: ajută la conservarea produselor, astfel producătorul are o rețetă curată FĂRĂ conservanți, deoarece pasteurizarea inhibă dezvoltarea microorganismelor și a reacțiilor chimice.

Logo VEGETARIAN și VEGAN

V-Label este un simbol înregistrat și recunoscut internațional, pentru etichetarea produselor și serviciilor vegane și vegetariene. Produsele etichetate cu Logo VEGETARIAN sau VEGAN au fost supuse unor verificări amănunțite, vă puteți baza pe criterii standardizate pentru produsele vegane și vegetariene care se aplică în mod corect. Toate etapele producției au fost gândite astfel încât urmele neintenționate de substanțe non-vegane sau non-vegetariene în produsul final să fie reduse la minimum.

Arrow Arrow