DESPRE NOI

Bread

Cine suntem

KB (Karamolegos Bakery) s-a născut și și-a început activitatea în România, în anul 2009, după finalizarea unei investiții de mai multe milioane de euro, în zona de sud a Bucureștiului. Tradiția Familiei Karamolegos datează din 1950, în insula grecească Santorini, acolo unde, într-o brutărie de familie, au început să producă pâine, după rețete tradiționale grecești, și cu ingrediente de înaltă calitate. În zilele noastre, produsele fabricii Karamolegos au devenit sinonime cu inovația și tradiția.

Află mai multe
Capacitatea de producție a companiei este de aproximativ 50 tone/zi, cu o linie de producție complet automatizată. Toate produsele KB respectă normele de calitate și R&DȘ ISO 9001, ISO 22000, ISO 14000, IFS. De asemenea, compania deține un laborator propriu complet echipat pentru controlul materiilor prime.

KARAMOLEGOS BAKERY are acoperire națională, în toate orașele și regiunile principale, datorită echipei sale de 15 agenți de vânzări. Produsele KB sunt listate și vândute în toate rețelele naționale de marketuri, super și hipermarketuri. Distribuția către rețele se face prin platformele acestora.

Preocuparea constantă a companiei de a răspunde nevoilor consumatorilor legate de sănătate, nutriție și schimbarea stilului de viață, a făcut din Karamolegos Bakery inovatorul din branșa sa, fiind prima companie care a lansat pâinea fără coajă împreună cu alte produse complexe.